Small groups: 3-5 students

Exàmens oficials

Curs preparació exàmens oficials

Si necessites certificar el teu nivell d'anglès i vols preparar-te amb l'ajuda d'un professor/a nadiu especialitzat, deixa'ns ajudar-te!
 
A Novalingua oferim cursos de preparació d'exàmens oficials d'anglès exclusius per a aprovar tant l'examen del nivell B2, First Certificate (FCE), com l'examen del nivell C1, Advanced Certificate (CAE).
 
Aquests cursos, pensats per a grups reduïts, es troben disponibles tant al matí com a la tarda, i proporcionen les estratègies i la preparació necessària per tal d'afrontar amb èxit l'examen. D'una banda, la pràctica amb el professor/a nadiu t'ajudarà a adquirir el conceptes gramaticals corresponents al nivell i et permetrà reforçar la teva producció oral. De l'altra, a la nostra Aula de Recursos Multimèdia (ARM), podràs concentrar-te a millorar la teva comprensió auditiva, de la mà d'un professor que t'assistirà en tot moment. 
 
Si desitges obtenir un certificat d'anglès, no t'ho pensis més. Truca'ns i començarem a preparar-te!
 
 
 

Covid-19 notice

During the NEW NORMALITY that applies in Barcelona, we offer face-to-face and online courses as needed. We adapt to your technological possibilities!

Language Center Novalingua. Your language school at Barcelona.
We are in Plaça Lesseps, 4 (corner. Gran de Gracia) 08023 Barcelona, phone number 934140302. Underground: Lesseps. Buses: 22, 24, 27, 32, 87, 92, 116, V17 and H6.

Subscribe to Exàmens oficials